Doorgaan naar hoofdinhoud

Einde Win@Work Weken

De Win@Work Weken zijn voorbij. Vijf weken lang kon je samen met je collega’s kans maken op leuke prijzen. Inmiddels zijn alle winnaars bekend. Bedankt voor je deelname!

Winnaars week 5

Esther gaat samen met haar collega’s Ingrid, Annemarie, Cor en Marid een gezonde maaltijd klaarmaken. Zij wonnen de kookworkshop in de extra winweek van Win@Work en werken bij Rederij Doeksen. Smakelijk eten!

Winnaars week 4

Tietsje, Geeske, Maaike, Willy en Tietsje binden de latten onder. Zij hebben het ski-arrangement in de 4e week van Win@Work gewonnen. De vijf dames werken bij Pranger Rosier Installaties B.V. Gezellig uitje!

Winnaars week 3

Tineke, Susan, Johanna, Wendelien en Anneke gaan ‘up in the air’. Deze medewerkers van het MCL hebben in de derde week van Win@Work de ballonvaart gewonnen. Geniet ervan!

Winnaars week 2

Merel, Mara, Guido, Pauline en Rene krijgen een barista workshop op de werkvloer. Ze werken bij NHL Hogeschool Leeuwarden. Veel plezier!

Winnaars week 1

Johanna, Elisabeth, Annet, Susan en Monique hebben in de eerste Win@Work week de Fitbit gewonnen! Ze werken bij het Antonius Ziekenhuis te Sneek. Gefeliciteerd meiden!

Actievoorwaarden

Bekijk de actievoorwaarden van de Win@Work weken van De Friesland.
Naar de actievoorwaarden

560.000 klanten

De Friesland heeft 560.000 klanten.


Een 8.3 voor Klantcontacten

Klanten geven een 8.3 in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen.


Altijd het juiste antwoord

Beoordeeld door de Nederlandse Zorgautoriteit.