Doorgaan naar hoofdinhoud

Inzetten op inzetbaarheid

Joggers

Vitale medewerkers zijn productiever, minder vaak ziek. De Friesland is uw partner in vitaliteit en inzetbaarheid. Wij helpen u om er effectief mee aan de slag te gaan. Wij bieden u een vitaliteitsplatform, helpen uw medewerkers gezonder en vitaler te leven en creëren met u en andere bedrijven een netwerk waar we met elkaar kennis uitwisselen en ervaringen delen.

 • Sterk Te Werk 
  Het vitaliteitsplatform voor bedrijven waarmee we u ondersteunen met kwalitatief hoogwaardige partners. Of het nu gaat om de bewustwording binnen uw organisatie, het ontwikkelen van beleid of het opstellen en uitvoeren van interventies. Lees meer over Sterk Te Werk.
 • Fan van Fit 
  Juist voor medewerkers met een collectieve zorgverzekering bieden we via Fan van Fit veel extra’s. Helemaal gericht op het vitaler werken en leven. Zo bieden we niet alleen een korting op de zorgverzekering, maar vooral ook een helpende hand voor een vitaler leven. Ga naar Fan van Fit.
 • Leerzame pilots 
  Samen met u ontwikkelen we pilots waarmee we uw medewerkers activeren en helpen om gezonder en vitaler te leven.
 • Een krachtig netwerk 
  Graag creëren we met u en andere bedrijven een netwerk waar we met elkaar kennis uitwisselen en ervaringen delen rondom vitaliteit en inzetbaarheid. Wij organiseren jaarlijks seminars en delen bovendien kennis via preventieve trainingen en workshops.

 

560.000 klanten

568.000 klanten

De Friesland heeft 568.000 klanten.


Klanten geven een 8.3

Een 8.3 voor Klantcontacten

Klanten geven een 8.3 in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen.