Doorgaan naar hoofdinhoud

Netwerk Vitale Directies

Vitale en gezonde werknemers zijn van grote waarde voor de toekomst van uw bedrijf. Een vitaal bedrijf begint bij u als directie. VNO-NCW Noord en De Friesland geven hierin graag het voorbeeld. Dit doen we met het Netwerk Vitale Directies. Hierin delen we met directieleden van verschillende bedrijven ervaringen en initiatieven rondom de thema’s gezondheid & vitaliteit. Om van elkaar te leren en om samen te werken aan de vitaliteit van het Noorden.

We delen graag met u wat ons bezighoudt en wat ons inspireert. Van blogs en filmpjes tot praktische tips en inhoudelijk stevige content. Laat u inspireren.

 

Masterclass

Masterclass serie duurzame inzetbaarheid

Wat kost duurzame inzetbaarheid en wat levert het op?

Lees meer
Twee mannen schudden elkaar de hand

Netwerkbijeenkomst Vitale Directies

Donderdag 5 juli jl. was de netwerkbijeenkomst Vitale Directies. De bijeenkomst gaf inzicht in de vitaliteit van deelnemende organisaties en wat een duurzame organisatie kost en op kan leveren in euro’s.

Lees meer
Mark Tuitert

Het seminar Vitaal en in Beweging

Op donderdag 30 november vond de derde bijeenkomst van het Netwerk Vitale Directies plaats. Ruim 80 deelnemers waren aanwezig om kennis te maken met Olympisch kampioen Mark Tuitert.

Lees meer
De Vitale BBQ

De Vitale BBQ

Op donderdag 6 juli 2017 hebben we met 50 directieleden uit Noord-Nederland lekker informeel een gezonde BBQ met heerlijke frisse en duurzame ingrediënten klaargemaakt.

Lees meer
Geert Sanders

Elke dag een paar sabbatical minutes

Geert Sanders (1942) is hoogleraar ‘Academic Entrepreneurship’ aan de Nyenrode Business Universiteit. Geert vertelt waarom hij geen sabbatical year nodig heeft.

Lees meer
Hylke van der Veen, algemeen directeur AB Vakwerk

Home is where the heart is…

Hylke van der Veen, algemeen directeur AB Vakwerk, vertelt over zijn fietservaringen tijdens de 24 uur durende HomeRide 2017. “Rug recht, koers vast en blik op oneindig.” 

Lees meer
Melle Steringa, directeur Projecten en Propositie van NORISK IT Groep

Vitaliteit begint bij jezelf

Melle Steringa, directeur Projecten en Propositie van NORISK IT Groep over vitaliteit. Vitaliteit kan niet worden opgelegd. Maar hoe maak je dan wel je stappen?

Lees meer

John Vernooij, algemeen directeur bij Omrin

Vitaliteit binnen Omrin

John Vernooij is algemeen directeur bij Omrin. Als Omrin vitaliteit negeert zal het ziekteverzuimcijfer snel stijgen, worden medewerkers ongelukkig en prijzen we ons uit de markt.

Lees meer

Bert van der Hoek, directievoorzitter van De Friesland Zorgverzekeraar

Blog Bert van der Hoek

Bert van der Hoek is directievoorzitter van De Friesland Zorgverzekeraar en zelf actief en vol energie bezig, zowel zakelijk als privé. En begint de dag altijd met sporten.

Lees meer

Lambert Zwiers, directeur VNO-NCW Noord

Blog Lambert Zwiers

Lambert Zwiers is directeur van werkgeversorganisatie VNO-NCW Noord. Daarnaast vervult hij een aantal nevenfuncties in diverse Raden van Toezicht en besturen.

Lees meer

Zakenman op fiets

Trends van duurzame inzetbaarheid

In 2017 zijn er bepaalde trends te onderscheiden op het gebied van duurzame inzetbaarheid die bij alle organisaties kunnen spelen. Dit zijn de trends die wij nu zien.

Lees meer

Sietze Kijlstra, directeur Kijlstra Ambulancegroep Fryslân

Adrenaline, absolute concentratie en evenwicht

Sietze Kijlstra, directeur Kijlstra Ambulancegroep Fryslân over zijn taak als werkgever om voor vitale medewerkers te zorgen. En wat is eigenlijk vitaliteit?

Lees meer

Mascha Perquin

De zin en onzin van stimuleren gezonde leefstijl

Mascha Perquin reageert op een interview in Trouw met Allard van der Beek, hoogleraar epidemiologie arbeid en gezondheid.

Lees meer

560.000 klanten

568.000 klanten

De Friesland heeft 568.000 klanten.


Klanten geven een 8.3

Een 8.3 voor Klantcontacten

Klanten geven een 8.3 in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen.