Bouwend Nederland

Werkzaam in de bouw en lid van Bouwend Nederland? Dan kunnen uw medewerkers profiteren van extra voordeel!
Ja, ik wil dit voordeel

 De toenemende vergrijzing en hoge fysieke belasting maakt het erg lastig voor bouwbedrijven om personeel duurzaam inzetbaar te houden. Om bouwbedrijven hierbij te helpen hebben we een overeenkomst gesloten met Koninklijke Bouwend Nederland.

Voordelen voor uw medewerkers

Medewerkers in de bouw en hun meeverzekerde gezinsleden profiteren van extra voordeel, zoals een hogere korting op de zorgpremie en ruimere vergoedingen op de aanvullende verzekeringen.

  • 5% korting op de basisverzekering.
  • 12% korting op de aanvullende verzekeringen.
  • Gemiddeld 40 dagen sneller geholpen door onze Wachtlijstbemiddeling.
  • Voordelen van het Plus-pakket met daarin o.a. extra vergoedingen voor fysiotherapie, mantelzorg en psychische hulp.

Voordelen voor u als werkgever

Een collectieve zorgverzekering bij De Friesland biedt meer dan alleen korting. Bijvoorbeeld inzicht in gezondheidsrisico’s (en de kosten hiervan) in uw branche, advies op maat over hoe u personeel gezond en vitaal kan houden en een gezondheidscheck voor uw medewerkers.

  • Toegang tot Sterk te Werk onze vitaliteits-en inzetbaarheidsdiensten.
  • Inzicht in (branche specifieke) gezondheidsrisico’s.
  • Persoonlijk contact.

Profiteren van dit voordeel?

Al lid van Bouwend Nederland

Bent u al lid van Bouwend Nederland en wilt u uw medewerkers laten profiteren van dit voordeel? Neem dan contact op met onze Ondernemersdesk via onderstaande button of bel ons op (058) 291 33 88 van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.

Ja ik wil dit voordeel

 

Nog geen lid van Bouwend Nederland

Een lidmaatschap van Bouwend Nederland is voorwaarde voor het afsluiten van het collectieve zorgcontract. Ga naar bouwendnederland.nl/lid-worden. Zodra u lid bent van Bouwend Nederland, kunt u contact met ons opnemen via ondernemersdesk@defriesland.nl of (058) 291 33 88. De Ondernemersdesk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.

Door de kracht van de ‘mienskip’ te benutten en preventief te werken, krijgen we gezonde, gelukkige en productieve klanten en medewerkers. En dat voorkomt uiteindelijk zorgkosten.

Doe je mee?

Independer score 8.1 klantwaardering op Independer
8.2 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
550.450 klanten gingen u voor