Prettig op je plek

Waar je woont bepaalt ook hoe je je voelt. Een veilige omgeving voor kinderen om te spelen en een fijne plek om ontspannen. Groen in de buurt en een huis waar je je thuis voelt. 

Ontdek hier volop inspiratie voor een vitaal leven. Onze droom is om de meest vitale gemeenschap van Nederland te zijn. We willen mensen motiveren om samen gezond te bewegen, eten, werken en leven. Samen vitaal leven dus.

Interessante verhalen en artikelen

Artikel
3 minuten

De generatietuin

Een generatietuin die zorgt juist voor verbinding tussen jong en oud, vitaal en kwetsbaar én brengt ze met elkaar in contact. Een sociaal project met meerdere doelen: daar willen we meer van weten.

Artikel
2 minuten

Een top thuiswerkplek

Het belang van een goede werkplek wordt vaak onderschat bij thuiswerken. Een verkeerd ingestelde werkplek kan zorgen voor rug-, nek- en armklachten. We geven je graag tips voor een goede thuiswerkplek. 

Artikel
3 minuten

3 generaties onder 2 daken

Stephanie en Cas wonen met hun 2 zonen in Assen, in het voormalig huis van Stephanies moeder. Zij verhuisde naar een speciaal voor haar gebouwde woning in de tuin. "Je deelt automatisch meer als je zo dicht bij elkaar woont".

 

Bekijk alle artikelen