Doorgaan naar hoofdinhoud

Werkgever De Friesland

Alleen het beste is goed genoeg

De Friesland Zorgverzekeraar is een werkgever met persoonlijke aandacht voor bijna 600 werknemers. Onze werkcultuur is open, eerlijk en collegiaal, met realistische loopbaankansen voor iedereen. We stimuleren mensen te doen waar ze goed in zijn en waar hun hart ligt. Deelname aan training en opleiding moedigen we actief aan en we besteden veel aandacht aan loopbaanontwikkeling.

Kernwaarden 

In onze bedrijfscultuur koesteren we de kernwaarden die ons maken tot wie we zijn: hartstocht, ambitie, nuchterheid en samen. Die kwaliteiten zoeken en stimuleren we in talentvolle mensen. Je kunt bij ons rekenen op werk van betekenis, ontwikkel- en loopbaankansen, voldoende flexibiliteit voor een gezonde werk-/privébalans en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Maatschappelijk betrokken

De Friesland is meer dan een zorgverzekeraar. Onze producten en diensten hebben een grote maatschappelijke relevantie en daar gedragen we ons naar. We staan met beide benen in de samenleving en nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheden serieus. Dat vind je terug in ons dagelijkse beleid en in diverse maatschappelijke projecten zoals Sport op Basisscholen  en Friesland Voorop.

Continu ontwikkelen 

We leven in een tijd van verandering en ontwikkeling. Werken bij De Friesland betekent: meegaan met de tijd, bijblijven in je vak, jezelf ontwikkelen en verbeteren. Wij ondersteunen je hierin en moedigen het volgen van trainingen en opleidingen actief aan. Met behulp van onze eigen academie. 

 

Rosanne-klein Heeft u een vraag?

560.000 klanten

568.000 klanten

De Friesland heeft 568.000 klanten.


Klanten geven een 8.3

Een 8.1 voor Klantcontacten

Klanten geven een 8.1 in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen.