Vitale mienskip

Onze droom is om de meest gezonde en vitale gemeenschap van Nederland te zijn. Daar hebben we elkaar voor nodig. Doe je mee? 
 

Zorg voor iedereen

Wij geloven dat mensen elkaar willen helpen om vitaal te leven.
We zijn ervan overtuigd dat investeren in gezondheid nodig is om de zorg en kwaliteit van leven voor iedereen betaalbaar en toegankelijk te houden.

Samen vitaal leven

We inspireren, motiveren en verbinden mensen om gezonde keuzes te maken. Dat doen we door aandacht te besteden aan gezond eten, bewegen, werken en mentale gezondheid. Want we willen er niet alleen voor u zijn als u zorg nodig hebt, maar u ook helpen om zo vitaal en gezond mogelijk te leven. Binnen uw mogelijkheden. Dat is samen vitaal leven.

Onze missie

Wij zorgen ervoor dat onze klanten de zorg krijgen die ze nodig hebben. Dat realiseren we door: 

  • scherp te zijn op kwaliteit van de zorg
  • zorgkosten te beheersen
  • stimuleren van innovaties in de zorg
  • stimuleren van een gezonde leefstijl
  • inzet op preventie (het voorkomen van zorg)
  • versterken zelf- en samenredzaamheid met (vitaliteits)diensten

Inspiratie voor een vitaal leven

Lekker bewegen, gezond eten en goed slapen draagt bij aan een gezonde leefstijl. Maar ook voldoende ontspanning en mensen om u heen die u bijstaan draagt bij aan uw gezondheid.

We willen u inspireren en motiveren om te werken aan uw vitaliteit. Met nieuwe inzichten, verhalen, activiteiten en praktische handvatten willen we u helpen om gezond en vitaal te leven. Op een manier die bij ú past.

Samen in beweging

Epke Zonderland is alles waar De Friesland voor staat. Hij is sportief, leeft gezond, is nuchter en wil na zijn sportcarrière graag verder als sportarts.

‘Er zijn veel raakvlakken tussen mij en De Friesland. Ik ben arts, topsporter en een oprjochte Fries natuurlijk. De Friesland wil mensen in beweging krijgen en motiveren om gezond en vitaal te leven. Dat spreekt mij heel erg aan. Ik denk dat we elkaar daarin kunnen versterken.’ - Epke Zonderland, trotse ambassadeur van De Friesland

Samen vitaal leven. Doe je mee?

klantwaardering op Independer
8.3 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
607.300 klanten gingen u voor