Samen vitaal leven

We zijn er voor u als u zorg nodig heeft, en helpen elkaar om vitaal te worden en te blijven. Samen vitaal leven. Doe je mee?

Samen vitaal leven

We zijn er voor u als u zorg nodig heeft, en helpen elkaar om vitaal te worden en te blijven. Samen vitaal leven. Doe je mee?

Zorg voor iedereen

Investeren in gezondheid is nodig om de zorg en kwaliteit van leven voor iedereen betaalbaar en toegankelijk te houden. Dit doen wij: 

  • scherp zijn op de kwaliteit van de zorg
  • zorgkosten beheersen
  • innovaties in de zorg stimuleren
  • verzekerden stimuleren om te werken aan hun gezondheid
  • inzetten op preventie (het voorkomen van zorg)
  • versterken van de zelf- en samenredzaamheid door het aanbieden van (vitaliteits)diensten

Vitale mienskip

Onze droom is om met elkaar de meest vitale mienskip van Nederland te zijn. Een gemeenschap waarin we met elkaar en voor elkaar zorgen als dat nodig is. We willen mensen verbinden en motiveren om samen gezond te bewegen, eten, werken en leven. Samen vitaal leven dus. Doe je mee?

Inspiratie voor een vitaal leven

Lekker bewegen, gezond eten en goed slapen draagt bij aan een gezonde leefstijl. Maar ook voldoende ontspanning en mensen om u heen die u bijstaan telt mee als het om je gezondheid gaat. We willen u inspireren en motiveren om te werken aan uw vitaliteit.

Samen brengen we mensen in beweging

‘Er zijn veel raakvlakken tussen mij en De Friesland. Ik ben arts, topsporter en een oprjochte Fries natuurlijk. De Friesland wil mensen in beweging krijgen en motiveren om gezond en vitaal te leven. Dat spreekt mij heel erg aan. Ik denk dat we elkaar daarin kunnen versterken.’

Epke Zonderland, trotse ambassadeur van De Friesland

Samen vitaal leven. Doe je mee?

Independer score 8.1 klantwaardering op Independer
8.2 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
550.450 klanten gingen u voor