Werkgever De Friesland

De Friesland is een werkgever met persoonlijke aandacht voor bijna 600 werknemers.

Alleen het beste is goed genoeg

Onze werkcultuur is open, eerlijk en collegiaal, met realistische loopbaankansen voor iedereen. We stimuleren mensen te doen waar ze goed in zijn en waar hun hart ligt. Deelname aan training en opleiding moedigen we actief aan en we besteden veel aandacht aan loopbaanontwikkeling.

Kernwaarden 

In onze bedrijfscultuur koesteren we de kernwaarden die ons maken tot wie we zijn: hartstocht, ambitie, nuchterheid en samen. Die kwaliteiten zoeken en stimuleren we in talentvolle mensen. Je kunt bij ons rekenen op werk van betekenis, ontwikkel- en loopbaankansen, voldoende flexibiliteit voor een gezonde werk-/privébalans en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Maatschappelijk betrokken

De Friesland is meer dan een zorgverzekeraar. Onze producten en diensten hebben een grote maatschappelijke relevantie en daar gedragen we ons naar. We staan met beide benen in de samenleving en nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheden serieus. Dat vind je terug in ons dagelijkse beleid en in diverse maatschappelijke projecten zoals Sport op Basisscholen  en Friesland Voorop.

Continu ontwikkelen 

We leven in een tijd van verandering en ontwikkeling. Werken bij De Friesland betekent: meegaan met de tijd, bijblijven in je vak, jezelf ontwikkelen en verbeteren. Wij ondersteunen je hierin en moedigen het volgen van trainingen en opleidingen actief aan. Met behulp van onze eigen academie.

Heeft u een vraag?

058 291 31 31

Maandag t/m vrijdag: 08.00-18.00 uur.


Of neem contact op via:

"" hoogste klantwaardering op Independer
8.0 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
558.000 klanten gingen u voor