Fam. magazine 2020

De Friesland wil mensen motiveren om gezond te eten, bewegen en te leven. In ons (digitale) magazine de fam. delen we volop inspiratie en tips op het gebied van gezondheid en vitaliteit. We delen bijzondere verhalen over krachtige mensen en we leggen zorginhoudelijke onderwerpen eenvoudig uit.
Heb je een verzoek of een vraag voor de redactie? Mail dan naar fam@defriesland.nl.
Lees de fam. voorjaar 2020

Fam. voorjaar 2020

Het coronavirus raakt ons allemaal. Daarom staan we in deze fam. graag stil bij hoe we ondanks dit nare virus, toch met elkaar in verbinding kunnen blijven. Hoe we goed voor onszelf én voor elkaar kunnen zorgen.

Lees fam. zomer 2020

Fam. zomer 2020

In deze fam. vertelt familie Dijkstra over de bijzondere samenstelling van hun gezin, gaan we langs bij een familie waar de liefde voor het boerenleven in de genen zit én bieden we slimme hulp bij het stoppen met roken.
Lees fam. najaar 2020

Fam. najaar 2020

In deze fam. drie dames die de oceaan trotseren voor het vrouwenhart. In ‘wat mankeert jou’ vertelt Gerlof dat hij maar liefst 72 keer geopereerd is. En we vroegen we drie mensen om te reageren op de stelling over alternatieve behandelingen.
Lees fam. winter 2020

Fam. winter 2020

Mark vertelt hoe hij zijn verslaving overwon en zich nu inzet om de wereld een stukje cleaner te maken. Vraagt Lisa onze Epke het hemd van het lijf. En geven we antwoord op de meest gestelde vragen van onze leden.