Fam. magazine 2019

De Friesland wil mensen motiveren om gezond te eten, bewegen en te leven. In ons (digitale) magazine de fam. delen we volop inspiratie en tips op het gebied van gezondheid en vitaliteit. We delen bijzondere verhalen over krachtige mensen en we leggen zorginhoudelijke onderwerpen eenvoudig uit.
Heb je een verzoek of een vraag voor de redactie? Mail dan naar fam@defriesland.nl.
Lees de fam. voorjaar 2019

Fam. voorjaar 2019

We zetten je graag aan het denken met een prikkelende stelling. Wat vind jij? Mag de zorg zich met de ongezonde levensstijl van mensen bemoeien? We vroegen het drie experts. Benieuwd? Dit en nog veel meer lees je in de Fam.!

Lees de fam. zomer 2019

Fam. zomer 2019

Bewegen is leuk! Hoe leuk? Dat vertellen Erik, Patrick en Manon. Telgen uit een roemrucht Fries Kaatsgeslacht. Lees het verhaal van Sophie, die ondanks haar beperking toch in staat is om lekker te sporten. Of dans mee met Parkinsonpatiënten.

Lees de fam. najaar 2019

Fam. najaar 2019

Petra, Esther en Christina leven met het borstkankergen BRCA 1. En wat doe je dan? Een drieluik over hoe één gen-mutatie je leven op z’n kop zet. Dit en meer lees je in de nieuwe fam.

Lees de fam. winter 2019 (pdf, 3 MB)

Fam. winter 2019

De fam. prikkelt, inspireert, informeert en verrast. Ze geeft inzicht in zorgkosten en wachtlijstbemiddeling, maar vertelt vooral verhalen. Lees bijvoorbeeld over Ciska, die samen met haar twee meervoudig gehandicapte kinderen een groot avontuur aangaat.