Doorgaan naar hoofdinhoud

Insturen aanvragen Innovatiefonds tot 1 september


Vanuit het Innovatiefonds en Stichting De Friesland geven we financiële steun aan vernieuwende initiatieven en projecten die een waardevolle bijdrage leveren aan de zorg en kwaliteit van leven. Hoewel we regelmatig nieuwe aanvragen ontvangen, zijn we altijd op zoek naar goede projecten die een steuntje kunnen gebruiken. Loopt u met een idee of heeft u al een project? U kunt tot 1 september projecten die voldoen aan onze uitgangspunten indienen. We ontvangen ze graag.

We geloven dat er in de zorg veel mogelijkheden zijn voor vernieuwing en innovatie. Innovaties gericht op vitaliteit en gezondheid van burgers. Zodanig dat mensen worden geholpen om de eigen regie te krijgen en zelf- en samenredzaam te worden. Om de kwaliteit van leven te verbeteren. Daarom geven we zorgvernieuwende projecten een kans om tot bloei te komen. Projecten die in aanmerking willen komen voor ondersteuning moeten bijdragen aan een structurele verbetering van de kwaliteit van de zorg en kwaliteit van leven voor de inwoners in Noord-Nederland. Het ideële karakter van het Innovatiefonds en Stichting De Friesland is ook terug te vinden in de voorwaarden.

Meer informatie vindt u op de website van Stichting De Friesland of op de pagina van het Innovatiefonds. Neem bij vragen contact op met de projectsecretaris Jacqueline Vissers jacqueline.vissers@defriesland.nl of 058-21 93 270.


Deel dit bericht via:

Heeft u een vraag?

600.000 klanten

De Friesland heeft 600.000 klanten.


Een 8.3 voor Klantcontacten

Klanten geven een 8.3 in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen.


Altijd het juiste antwoord

Beoordeeld door de Nederlandse Zorgautoriteit.