Onze servicepunten blijven voorlopig gesloten

Door het coronavirus zijn onze servicepunten vanaf half maart gesloten. Ook onze mobiele routes komen te vervallen en de spreekuren. Onze excuses voor het ongemak.

Onze servicepunten blijven voorlopig gesloten

Door het coronavirus zijn onze servicepunten vanaf half maart gesloten. Servicepunt Leeuwarden en onze mobiele servicepunten openen weer zodra de situatie rond corona dit toelaat. De servicepunten in Drachten, Sneek en Heerenveen blijven gesloten. Sluiting van deze servicepunten speelt al een langere tijd omdat steeds minder verzekerden gebruikmaken van deze dienst. We richten in Drachten, Sneek en Heerenveen de service richting u op een andere manier in. Hoe precies, dat zoeken we nu uit. Dat neemt tijd. Zodra we meer weten, laten we het u weten op onze website. Uw nota’s kunt u nog steeds kwijt in de brievenbus bij de servicepunten.

Waar kunt u terecht met uw vragen?

U kunt met uw vragen terecht bij onze medewerkers van het klantcontactcenter. Zij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 18:00 uur op (058) 291 31 31. Per WhatsApp via 06 13 92 67 30 of via de sociale kanalen. Bekijk onze contactmogelijkheden. We helpen u graag.

Update:Woensdag 21 oktober 2020

Het coronavirus en uw zorgverzekering

Op onze eigen website houden wij u op de hoogte van de belangrijkste vragen omtrent uw zorgverzekering en het coronavirus.

Het coronavirus en uw reis-en annuleringsverzekering

Meer weten over het coronavirus en uw reis- en annuleringsverzekering? Hier vindt u de veelgestelde vragen en antwoorden op een rij.

Actuele informatie het coronavirus en De Friesland

Op onze site houden wij u op de hoogte van de actuele informatie rondom het coronavirus en De Friesland.

Heeft u een vraag?

058 291 31 31

Maandag t/m vrijdag: 08.00-18.00 uur.


Of neem contact op via:

"" klantwaardering op Independer
8.1 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
558.000 klanten gingen u voor