Doe je mee?

Lekker samen eropuit. Dat stimuleren wij van harte. Omdat we daar als mienskip blijer en vitaler van worden.

Samen Vitaal Leven

Het is zomer! Dé tijd om lekker te wandelen, fietsen, zeilen of relaxen op het strand. Of om een van de vele evenementen in Friesland te bezoeken. We dragen een aantal een warm hart toe:

  • Friese Fietselfstedentocht en Adventure Trail Series
  • Special Sporters en Tall Ship Races

Dit doen we zodat jij eropuit kunt in je eigen omgeving. Of je nu meedoet of aanmoedigt, zolang je maar plezier hebt. Dát noemen we Samen vitaal leven.

Koop kaarten met 20% korting in de webshop

Adventure Trail

Deze zomer zijn er Adventure Trails in Friese natuurgebieden. Hierin maak je kennis met verschillende sporten, trotseer je hindernissen en laat je je hersenen kraken met braingames.

Fietselfstedentocht

Jaarlijks genieten duizenden mensen van de Fietselefstedentocht. Zowel op de fiets als langs de route. Een traditie die het beste in de mienskip naar boven haalt.

Special Sporters on tour

Lekker sporten en bewegen is goed voor iedereen. Ook voor mensen met een verstandelijke beperking. Met Special Sporters on tour organiseren we de sportieve activiteiten bij de mensen thuis.
Bekijk dit evenement

Tall Ships Races

Met ons vitaliteitsplein en ApenkooiXL willen we bezoekers van de Tall Ships aanmoedigen om vitaal te leven. Ook ondersteunen we 4 trainees die een week meevaren op een van de tall ships.

Samen vitaal leven. Doe je mee?