Samen gezond en vitaal leven. Doe je mee?

Van 18 mei tot en met 6 september lopen we daarom met z'n allen de wandelroute van de Elfstedentocht: het Elfstedenpad. We doen dit virtueel. Je loopt deze route dus niet écht. Je loopt gewoon waar jij wilt, het gaat om het aantal kilometers dat je loopt. Het Elfstedenpad is 283 km lang. Vind je dat een beetje te veel, je kunt ook een deel van de route lopen. Daag jezelf uit en geef je op. Doe je mee?
 

Een virtuele wandeling langs de elf steden

In 16 weken wandelen we de virtuele Elfstedentocht: doe je mee?

It giet oan! Veel wandelaars gaan deze zomer de Elfstedentocht lopen, en niemand die ze ziet. Snelheidsrecords worden niet gebroken en iedereen wint. Want deze virtuele Elfstedentocht is anders dan anders, en open voor iedereen die kan lopen. Waarom doen we het op deze manier? In deze bijzondere tijd zijn we op zoek gegaan naar andere manieren om mensen te laten bewegen. Zo kunnen mensen tóch samen iets doen zonder fysiek bij elkaar te zijn.

Meer over de virtuele Elfstedentocht

Lees de blog op doejemee.nl

Je dagelijkse dosis vitamine D

Nu we massaal thuiswerken komen veel mensen minder buiten. Dat betekent ook minder blootstelling aan zonlicht en dus minder aanmaak van vitamine D. Maar moet je echt per se naar buiten voor je dagelijkse dosis vitamine D of heb je aan de juiste voeding ook genoeg?

Stuur hier jouw gratis kaartje

Kaartje voor een dierbare

Het is altijd belangrijk om te laten weten dat je aan iemand denkt, elkaar aandacht te geven of iemand een hart onder de riem te steken. Maar vooral in deze tijd kan dit extra waarde hebben. Daarom hebben wij iets leuks bedacht: stuur vandaag nog je gratis kaartje aan een dierbare!

Download de app

Dokter Appke

Met Dokter Appke stel je jouw gezondheidsvraag aan een team medische verpleegkundigen. Je krijgt snel en deskundig antwoord. Via Dokter Appke kan ook een online beeldafspraak voor je ingepland worden met een huisarts. Handig voor ’s avonds of in het weekend.

Wij hopen van harte dat het goed met je gaat. Want het is een bijzondere tijd waarin het corona-virus ons allemaal bezig houdt. We zijn minder buiten, meer in huis en minder met elkaar in contact. Hoe blijf je, en de mensen in je omgeving, in deze tijd toch vitaal en positief? Epke Zonderland en De Friesland geloven dat we dat met elkaar kunnen. Juist door situaties waarin we nu zitten ontstaan de creatieve initiatieven, praktische tips en mooie samenwerkingen.

Doe je mee in onze community?

In deze bijzondere tijd probeer je waar dat kan anderen te helpen. Hoe Epke helpt zie je in zijn nieuwe vlog. Hoe help jij? Welke bijzondere, hartverwarmende initiatieven ken jij? Inspireer en help anderen en deel je verhaal in de community. Ga met anderen in gesprek, denk mee en – vooral – doe mee!?

Deel jouw ervaring op onze community

Lasagne a la Epke

Download het recept voor Epke zijn lasagne.
Laat je weten wat je ervan vindt? Of heb je zelf een lasagne waar je anderen blij mee wilt maken? Ga dan naar onze community.

Ga naar onze community

Lees meer over het coronavirus

Informatie over coronavirus

Meer weten over het coronavirus en jouw zorg-, reis- en annuleringsverzekering? Hier lees je de belangrijkste vragen en antwoorden. Ook leggen we graag aan je uit hoe wij helpen de zorg voor je beschikbaar te houden.

Independer score 8.1 klantwaardering op Independer
8.2 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
550.450 klanten gingen u voor