Doorgaan naar hoofdinhoud

Jij en De Friesland. Samen beter


Samen beter: daar staan we voor. We willen dicht bij je staan en er zijn op de momenten dat je ons ├ęcht nodig hebt. Of je wilt werken aan je vitaliteit of zoekt naar iemand die je kan helpen. Of je pasgeboren of pas geopereerd bent. Of je herstelt van een beenbreuk of een burn-out.

Bekijk de Samen beter video

Mantelzorg

Bent u mantelzorger of ontvangt u mantelzorg? Het is fijn om te weten dat er mogelijkheden zijn ter ondersteuning. Zoals onze Mantelzorglijn en de Mantelzorgmakelaar (AV Optimaal). Hier vindt u een overzicht van verschillende opties ter ondersteuning.

Meer informatie over mantelzorg

Fan van Fit

Wij zijn supporter van een fit Nederland. Voor jong en oud, gezond of niet. Iedereen moet kunnen genieten van een extra steuntje in de rug als het aankomt op zijn of haar gezondheid. In de Fan van Fit webwinkel vinden onze klanten producten, workshops en cursussen die bijdragen aan hun vitaliteit.

Fan van Fit

Wachtlijstbemiddeling

U wilt niet lang wachten op een behandeling. Daarom kunt u met ons contact opnemen voor wachtlijstbemiddeling. Wanneer de wachttijd voor uw behandeling te lang is, zoeken wij een andere zorgaanbieder. Zo krijgt u sneller de juiste zorg.

Meer informatie over wachtlijstbemiddeling

Premies 2018

De zorgpremies van onze basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen voor 2018 zijn bekend. Benieuwd? U kunt nu een verzekering afsluiten of een premieberekening maken.

Premieberekening maken