Doorgaan naar hoofdinhoud

Wie zet u in het zonnetje?

Bedank ‘uw’ mantelzorger met een tijdschrift abonnement naar keuze

Op vrijdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Hét moment om mantelzorgers in Nederland in het zonnetje te zetten. Omdat zij belangeloos klaarstaan voor een naaste in hun omgeving. Wilt u een mantelzorger bedanken en/of laten zien dat u hem of haar waardeert? Laat ons dit dan uiterlijk vrijdag 17 november weten. We geven 100x een Nationale Tijdschriften Bon weg onder de mantelzorgers.

Bedank ‘uw’ mantelzorger met een tijdschrift abonnement naar keuze

Wilt u een mantelzorger bedanken en/of laten zien dat u hem of haar waardeert? Laat ons dit dan uiterlijk vrijdag 17 november 2017 weten.

Aanmeldformulier

Abonnement cadeau

Onder de aanmeldingen die we ontvangen, geven we 100 Nationale Tijdschriften Bonnen weg. Want mantelzorg is niet alleen zorgen voor een ander. Het is minstens zo belangrijk dat de mantelzorger zelf niet overbelast raakt en een momentje voor zichzelf heeft. Wilt u een mantelzorger bedanken en/of laten zien dat u hem of haar waardeert?


Vul het formulier in

Hoe werkt het?

Tot en met vrijdag 17 november 2017 kunt u een mantelzorger opgeven die volgens u een cadeau-abonnement op een tijdschrift naar keuze verdient. De jury kiest uit de inzendingen 100 mantelzorgers. Deze mantelzorgers ontvangen van ons een mail waarin we vragen hun adresgegevens aan ons door te geven. Alleen de mantelzorgers die voor het einde van dit jaar reageren, ontvangen een Nationale Tijdschriften Bon thuis. U kunt een keer een mantelzorger aanmelden.

Lees de voorwaarden

Dag van de Mantelzorg?

Zorgen voor een ander bij wie je persoonlijk betrokken bent, is een mooie taak. Mantelzorg is mensenwerk en al helemaal niet ‘gewoon’. Omdat de zorg zich over het algemeen richt op bekenden, vinden mantelzorgers hun werk vaak vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Daarom is het ieder jaar op 10 november Dag van de Mantelzorg. Op deze dag is er extra aandacht voor al het goede werk dat mantelzorgers doen. Daarnaast is het een mooi moment om ze in het zonnetje te zetten.