Doorgaan naar hoofdinhoud

Apenkooi XL

Lekker samen zwieren, zwaaien, klimmen en klauteren! Met Apenkooi XL willen we je ervaren hoe leuk bewegen is. Doe je mee?

Apenkooi XL

Verzamel banaantjes zonder dat je geraakt wordt door de ballen die de apen gooien! De afgelopen maanden toerden we met onze Apenkooi XL door Friesland, Drenthe en Groningen.

De apenkooi tour is bedoeld om je te inspireren om op een leuke manier te bewegen. Lees meer over wat ons beweegt. Wil je ook met ons apenkooien? Op deze pagina houden we je op de hoogte van aankomende events.

Praktisch

Wanneer : voorlopig geen events gepland

Voor wie

: voor iedereen vanaf 7 jaar
Kosten : gratis
Aanmelden : inschrijven is niet nodig
Tip: Doe comfortabele kleding en schoenen aan.

Doe je mee?

Als iets duidelijk werd tijdens onze apenkooi tour, is het wel dat bewegen leuk is voor iedereen! Jong of oud, jasje dasje of korte broek en slippers, het speelplezier spat er bij alle deelnemers vanaf! Voor velen roept het herinneringen op aan die laatste gymles voor de zomervakantie. Apenkooi XL maakt het kind in je los! Doe je mee?

Samen in beweging

Kortom, waar wacht je op? Hou deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

 

Epke daagt je uit

Olympisch kampioen Epke Zonderland is het gezicht van De Friesland én tikker in de apenkooi:

“Ik denk dat veel mensen denken dat bewegen goed en gezond is voor je, maar dat er niets aan is. Dit evenement laat zien dat je een leuke tijd kunt hebben en tegelijkertijd goed met je lichaam bezig kunt zijn. Dat wil ik mijn eigen zoontje ook meegeven: samen bewegen is leuk. En als je van jongs af aan beweegt, heb je daar je hele leven plezier van.”

We zijn super trots dat Epke zich verbonden voelt met ons. Samen met Epke dagen we jou en al je vrienden en familie uit om mee te doen.