Doorgaan naar hoofdinhoud
Alie Werkhoven en Jolanda Werkhoven

BEDANKT!

ALIE WERKHOVEN (58) BEDANKT HAAR DOCHTER JOLANDA


‘U heeft COPD 4. Een chronische ziekte aan de luchtwegen.’

Acht jaar geleden kreeg ik deze diagnose. Dat was schrikken! Later bleek ik ook een auto-immuunziekte te hebben. Sindsdien is mijn leven erg veranderd. Ik was voedingsassistente en had een druk bestaan. Nu is mijn wereld heel klein geworden. De afgelopen jaren ben ik vaak met luchtweginfecties opgenomen in het ziekenhuis. In 2015 was het kantje boord, gelukkig heb ik het gered. 

Hulplijn Jolanda

Ondanks de vele beperkingen heb ik nog plezier in het leven, samen met mijn man. Dat heb ik mede te danken aan mijn lieve dochter Jolanda. Ik noem haar mijn “hulplijn”.

Jolanda regelt veel, gaat vaak mee naar het ziekenhuis en houdt me met beide benen op de grond. Geweldig vind ik dat. Ze is heel zorgzaam, nuchter en direct. Als ik over mijn grenzen ga, spreekt ze me daar op aan. Wat ik extra bijzonder vind: Jolanda is IC-verpleegkundige, heeft een jong gezin en woont niet in de buurt. Tóch maakt ze tijd voor me, geeft ze veel liefde en aandacht. Ook haar man staat voor ons klaar. Daar ben ik enorm dankbaar voor. Op goede dagen reis ik zelf naar hen toe.

Kleur aan het leven 

Ik geniet dan volop van de kleinkinderen. Zij geven kleur aan het leven! Mijn dochter en ik plannen soms een “shopdagje”. Dan hebben we het fantastisch samen en voel ik me even niet ziek. De dagen erna kan ik vaak niets, maar dat heb ik er graag voor over. Ik hoop dat we nog lang samen kunnen genieten. Als er iets is, zijn ze er voor me. Dat is van onschatbare waarde.’

FAM. vitaalpakket 

Jolanda krijgt het FAM. vitaalpakket, gevuld met lekkere en gezonde winterproducten én het boek Arbeidsvitaminen van Mascha Perquin-Sarneel.

"Ik hoop dat we nog lang samen kunnen genieten. Als er iets is, zijn ze er voor me. Dat is van onschatbare waarde."

Delen:

Gerelateerde content

560.000 klanten

568.000 klanten

De Friesland heeft 568.000 klanten.


Klanten geven een 8.3

Een 8.3 voor Klantcontacten

Klanten geven een 8.3 in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen.