Doorgaan naar hoofdinhoud
Persoon loopt over een boomstronk

Naar buiten in de zomer

LEUKE BUITENACTIVITEITEN DEZE ZOMER


De zomer is begonnen. Als het weer meezit, wat is er dan fijner om heerlijk buiten te zijn? Lekker uitwaaien op het strand, dansen op uw favoriete festival of wandelen door bossen en weilanden. Deze zomer zijn er allerlei spannende en uitdagende activiteiten voor u en speciaal voor kinderen. We delen graag een aantal van onze favorieten met u.

De beste Nederlandse festivals

Deze zomer worden er tijdens festivals weer geweldige optredens in Nederland gegeven. Veel grasvelden, weilanden en stranden worden gevuld met gezellige tentjes, podia en feestgangers. De festivalzomer is officieel begin juni gestart met Pinkpop en gaat tot ver in deze zomer door. Wilt u weten welk festival het beste bij u past? Loudnoises heeft ze voor u op een rijtje gezet. 
De beste festivals van Nederland deze zomer

De top 15 mooiste natuurgebieden

In Nederland zijn genoeg natuurgebieden waar u heerlijk kunt uitwaaien, wandelen en fietsen. Zeker nu de zomer begint en het weer warmer wordt wilt u waarschijnlijk graag buiten in de natuur zijn. Heeft u inspiratie nodig om nieuwe natuurgebieden te vinden? Skyscanner heeft de beste 15 natuurgebieden van Nederland op een rijtje gezet. 
De 15 mooiste natuurgebieden van Nederland

De 10 beste blotevoetenpaden

Blotevoetenwandelen wordt steeds populairder in Nederland. Lopen op blote voeten is heerlijk bevrijdend en een gezonde speelse manier om van de natuur te genieten. Iedereen die wel eens een strandwandeling op blote voeten maakt, weet hoe het voelt. Hoe zou het zijn om ook eens op blote voeten het bos of een weiland in te gaan? Maar wandelen op blote voeten is lang niet overal geschikt. Daarom worden er steeds meer speciale blotevoetenpaden aangelegd. Door heel Nederland en in België. Dit kunt u ook heel goed doen met kinderen. Leuk voor groot en klein.
Tip: Leg van tevoren een natte en een droge handdoek in uw auto. Handig om met schone voeten weer in uw schoenen te kunnen. 
De top 10 beste blote voetenpaden in Nederland en België

Wist u dat wandelen populair is onder Nederlanders? Steeds meer mensen krijgen het wandelvirus te pakken en wandelen is nu de grootste sport van Nederland. Doet u mee?

Deze zomer zijn er in Nederland allerlei spannende en uitdagende buitenevenementen voor uzelf en speciaal voor kinderen.

Delen:

Gerelateerde content

560.000 klanten

568.000 klanten

De Friesland heeft 568.000 klanten.


Klanten geven een 8.3

Een 8.3 voor Klantcontacten

Klanten geven een 8.3 in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen.