Doorgaan naar hoofdinhoud

Welke verzorgende bedank jij?

Op zaterdag 12 mei is het internationale Dag van de Verpleging. Op deze dag willen we verzorgenden en verpleegkundigen in het zonnetje zetten. Natuurlijk verdient elke verzorger een dikke pluim, maar helaas is dat niet mogelijk. 50 verzorgenden en verpleegkundigen ontvangen een bon en staan symbool voor alle verzorgenden en verpleegkundigen.

Bedank een verzorgende of verpleegkundige

Wil jij een verzorgende of verpleegkundige bedanken en laten zien dat je hem of haar waardeert? Stuur nu je aanmelding in.

Vul het formulier in

Vijftig cadeaubonnen

Met vijftig cadeaubonnen bedanken we symbolisch alle verzorgenden en verpleegkundigen. Deze betrokken professionals staan altijd met hart en ziel klaar voor mensen die zorg nodig hebben. Wij zijn hen daar zeer dankbaar voor. Wil jij je verzorgende of verpleegkundige bedanken en laten zien dat je hem of haar waardeert? Vul het formulier in.

Hoe werkt het?

Tot 21 mei kun je een verzorgende of verpleegkundige opgeven die volgens jou een cadeaubon verdient. 50 verzorgenden en verpleegkundigen ontvangen een bon. De inzendingen worden gedeeld en zijn dus openbaar. Over de inzending kan niet worden gecorrespondeerd. Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.
Lees de voorwaarden

De Dag van de Verpleging

De Dag van de Verpleging valt op de verjaardag van Florence Nightingale. Zij was een Britse verpleegster en een toonbeeld van liefde voor de patiƫnt in combinatie met een geweldig talent voor organisatie. Daarom zetten veel zorgorganisaties en andere instanties in de gezondheidszorg op 12 mei hun personeel in het zonnetje.