Doorgaan naar hoofdinhoud

Vind de zorgverlener die bij u past

Snel en eenvoudig een zorgverlener vinden die bij uw situatie past. De Friesland helpt u graag. Op basis van criteria die u belangrijk vindt, krijgt u een overzicht van de door ons gecontracteerde zorgverleners. Het overzicht wordt minimaal twee keer per week bijgewerkt. Verder vindt u hier alles over kwaliteit van zorg.

Zelf Bewust Polis - DISW middelen
Heeft u de Zelf Bewust Polis? Voor diabetesmaterialen, wondverzorgingsproducten (bijvoorbeeld verbandmiddelen), incontinentiematerialen en stomamaterialen (DISW middelen) geldt dat u verplicht bent deze online te bestellen bij een medische speciaalzaak. U krijgt geen vergoeding voor deze hulpmiddelen als u gebruikmaakt van een andere zorgverlener, zoals een apotheek of apotheekhoudende huisarts. Overzicht medische speciaalzaken voor DISW middelen.

Wijkverpleegkundige zorg buiten Friesland
Woont u buiten Friesland en wilt u weten wie bij u in de buurt is gecontracteerd voor wijkverpleegkundige zorg? Raadpleeg dan vind uw zorgverlener met de keuze ‘wijkverpleging rest van Nederland’. De gecontracteerde aanbieders van wijkverpleging kunnen ook voor een indicatiestelling PGB geraadpleegd worden.

Heeft u ondersteuning nodig om tot een keuze te komen? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers informeren u hier graag over.

Heeft u een vraag?