Doorgaan naar hoofdinhoud

Langer thuis wonen met Vitaal Collectief

Het is nergens zo fijn en vertrouwd als thuis. Toch komt voor iedereen een moment dat we meer hulp nodig hebben. Samen met zorg- en ouderenorganisaties zetten wij ons in om zorg zoveel mogelijk thuis te ondersteunen. Bent u mantelzorger of ontvangt u mantelzorg? Meld u dan aan voor het Vitaal Collectief en geniet van vele voordelen, zoals:

Rosanne-klein Heeft u een vraag?

  • *De korting geldt voor de Alles Verzorgd Polis en de Vrije Keus polis met bijbehorende aanvullende verzekeringen.

  • Bel ons voor het regelen van thuiszorg, subsidie bij de gemeente of gewoon voor een luisterend oor.

  • *In de AV Extra en AV Optimaal is een vergoeding opgenomen voor de mantelzorgmakelaar. Een mantelzorg-makelaar neemt beroepsmatig regeltaken over van de mantelzorger, zodat deze minder wordt belast. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan regeltaken op het gebied van zorg, welzijn inkomen, wet- en regelgeving en verzekeringen.

  • U ontvangt 100 Fan van Fit punten. Daarmee krijgt u korting op diverse vitale producten en diensten van Fan van Fit. Ontvang bijvoorbeeld 25% korting op Familienet Thuis, waarmee u op een leuke en eenvoudige manier de zorg regelt voor een familielid en in contact blijft met uw naasten.

Ruim 600.000 klanten gingen u voor

Steuntje in de rug bij mantelzorg

In het Vitaal Collectief profiteren leden van aangesloten zorg- en ouderenorganisaties van veel voordeel. Naast het premievoordeel van 6% korting, geniet u van alle services van De Friesland. Wilt u thuiszorg regelen, subsidie voor mantelzorg aanvragen of gewoon een luisterend oor? Dan belt u met onze Mantelzorglijn via (058) 291 31 24. Krijgt u te maken met een lange wachttijd bij een zorgaanbieder en wilt u sneller geholpen worden dan schakelt u onze Wachtlijstbemiddeling in via (058) 291 33 00. Wij zijn graag uw extra steuntje in de rug.

Aanvullende verzekeringen

In onze aanvullende verzekeringen vindt u extra vergoedingen die betrekking hebben op mantelzorg. Denk aan een vergoeding voor een mantelzorgmakelaar en in onze AV Optimaal heeft u recht op 21 dagen per jaar vervangende mantelzorg. Ook kunt u gebruik maken van diverse cursussen zoals valpreventie, ondersteuning mantelzorgers, omgaan met dementie en blijf fit als mantelzorger.

Hoe kan ik me aanmelden?

Aanmelden is heel simpel en binnen 5 minuten geregeld. Maak een keuze voor een organisatie, bereken uw premie online en sluit direct uw verzekering af. Het opzeggen van uw huidige zorgverzekering regelen wij ook voor u. Wordt u liever persoonlijk geholpen? Bel dan naar ons servicenummer (058) 291 31 31.

Met het Vitaal Collectief

  • 6% korting op uw zorgpremie
  • Speciale Mantelzorglijn
  • AV vergoeding Mantelzorgmakelaar
  • 100 Fan van Fit punten
560.000 klanten

568.000 klanten

De Friesland heeft 568.000 klanten.


Klanten geven een 8.3

Een 8.3 voor Klantcontacten

Klanten geven een 8.3 in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen.