Doorgaan naar hoofdinhoud

Vitale Services

Naast de complete zorgverzekering biedt De Friesland u vele extra services om gezond en vitaal te blijven. Want, ook als u geen zorg nodig heeft, zijn wij er voor u. Bekijk de thema's en kies uw voorkeur.

Welke Vitale Services passen bij u?

Wat u het meest helpt om vitaal te blijven kan sterk verschillen. Onze services zijn daarom verdeeld in vijf thema´s. Als u uw voorkeur doorgeeft, ontvangt u mooie extra´s passend bij dit thema.

Heeft u een vraag?

Vitale Services

Logisch dat ik mijn voorkeur heb doorgegeven. Zo word ik geholpen op de manier die bij mij past.

Geef uw voorkeur door

Vitaal Eten

Bewust eten is lekker en gezond. Maar wat houdt dit in? En hoe vindt u de weg tussen alle voedselhypes? Wij helpen u graag op weg.
Meer over Vitaal Eten

Vitaal Ontspannen

Bewegen en ontspannen in de natuur zijn belangrijk. Maar waar te beginnen? En hoe doet u dit op een verantwoorde manier?
Meer over Vitaal Ontspannen

Vitaal Werken

Als u werkt, bent u een groot deel van uw dag op de werkvloer. Een gezonde werkhouding is dus belangrijk. Wat houdt dit in en hoe past u dit toe?
Meer over Vitaal Werken

Vitaal Zorgen

Mantelzorg is dankbaar en intensief werk. Bij het zorgen voor een ander schiet de zorg voor uzelf er wel eens bij in. Wij willen u hierin helpen. Meer over Vitaal Zorgen

Vitaal Wonen

Wanneer u ouder wordt, is het belangrijk dat u en uw huis op de toekomst zijn voorbereid. Wij denken hierin graag met u mee. Meer over Vitaal Wonen

560.000 klanten

De Friesland heeft 560.000 klanten.


Een 8.3 voor Klantcontacten

Klanten geven een 8.3 in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen.


Altijd het juiste antwoord

Beoordeeld door de Nederlandse Zorgautoriteit.