Doorgaan naar hoofdinhoud

Onze servicepunten blijven gesloten tot 29 april

Maandagavond 31 maart heeft het kabinet bekend gemaakt dat de maatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus, worden verlengd tot en met 28 april. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en sluiten tot en met 28 april 2020 onze servicepunten in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. Ook onze mobiele routes komen te vervallen en de spreekuren. Onze excuses voor het ongemak. 

Wij zijn goed te bereiken via telefoon en Whatsapp

Uiteraard kunt u wel telefonisch bij ons terecht op werkdagen van 08:00 - 18:00 uur via (058) 291 31 31. Of via Whatsapp: (06) 13 92 67 30. Wij helpen u graag verder.

Update: Dinsdag 01.04.2020 | 10:00 uur

 

Actueel coronavirus

Dokter Appke voor uw gezondheidsvragen
Door het coronavirus krijgen huisartsen veel vragen. Is uw huisarts moeilijk bereikbaar? Dan kunt u uw vraag ook stellen aan onze Dokter Appke, onze gratis te downloaden app voor gezondheidsvragen. Vragen stellen kan ook ’s avonds en in het weekend.

Als u met spoed zorg nodig hebt, bel dan met uw huisarts of - buiten kantooruren - de huisartsenpost. Op de website van het RIVM staat wanneer u zich telefonisch moet melden bij de huisarts of de GGD.

Download de app

Het coronavirus en uw zorgverzekering

Op onze eigen website houden wij u op de hoogte van de belangrijkste vragen omtrent uw zorgverzekering en het coronavirus.

Lees meer over het coronavirus en uw zorgverzekering

Het coronavirus en uw reis-en annuleringsverzekering

Meer weten over het coronavirus en uw reis- en annuleringsverzekering? Hier vindt u de belangrijkste vragen en antwoorden op een rij.

Lees meer over het coronavirus en uw reis-en annuleringsverzekering

Actuele informatie het coronavirus en De Friesland

Op onze site houden wij u op de hoogte van de actuele informatie rondom het coronavirus en De Friesland.

Lees meer over de actuele informatie