Doorgaan naar hoofdinhoud

Mijn De Friesland

Inloggen in Mijn De Friesland doet u vanaf 1 juli 2018 met uw DigiD en extra sms-controle. Of met de DigiD app. Lees meer. Heeft u nog geen extra controle bij uw DigiD? Vraag deze dan aan.

Heeft u een vraag?

Inloggen met uw DigiD

Op het inlogscherm van DigiD kunt u uw inlogmethode kiezen. De inlogmethode staat standaard op inloggen met de DigiD app. Hebt u de DigiD app niet? Dan kunt u inloggen met een controle via sms.

Logo DigiD

Inloggen met DigiD

Inloggen verandert: vraag een extra controle aan

Wij vragen vanwege uw privacybescherming na 1 juli 2018 om altijd in 2 stappen in te loggen op Mijn De Friesland. Dat wil zeggen: inloggen met DigiD én een sms-code of met de DigiD app. Bent u nog niet in het bezit van een extra controle? Vraag dit dan aan bij DigiD. Zo houdt u toegang tot al uw persoonlijke zorggegevens.

Extra controle aanvragen

De Friesland app nog niet geïnstalleerd?

Met De Friesland app kunt u snel uw nota declareren én gemakkelijk uw persoonlijke gegevens inzien. Bijvoorbeeld uw zorgverzekering, de status van uw betalingen, uw eigen risico, declaraties en uw berichten.
LET OP:u kunt De Friesland App alleen nog maar registreren wanneer u bent ingelogd met DigiD en een extra controle (sms of de DigiD app).

apple.png
google.png
Meer informatie over De Friesland App

560.000 klanten

De Friesland heeft 560.000 klanten.


Een 8.3 voor Klantcontacten

Klanten geven een 8.3 in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen.


Altijd het juiste antwoord

Beoordeeld door de Nederlandse Zorgautoriteit.