Doorgaan naar hoofdinhoud

Aanvullende verzekeringen

Niet alle zorg wordt gedekt door het basispakket van de zorgverzekering. Daarom kunt u een aanvullende verzekering afsluiten voor kosten die niet in het basispakket zitten. Zoals bijvoorbeeld voor kosten van fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen of van tandartshulp voor mensen vanaf 18 jaar.

Kies een aanvullende verzekering

Bekijk de vergoedingen en bereken de premie!

Meld u aan

 
 AV Budget

AV Budget

€ 6,50 p/mnd
of € 4,95 p/mnd bij de Online Verzorgd Polis

Wilt u een aanvullende verzekering naast de basisverzekering, maar niet te veel betalen? Dan kunt u kiezen voor onze AV Budget of AV Budget Online; een zeer voordelige keus.

AV Standaard

€ 13,50 p/mnd
of € 12,50 p/mnd bij de Online Verzorgd Polis

Wilt u een aanvullende verzekering naast de basisverzekering, met onder andere dekking voor fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen? Dan is onze AV Standaard of AV Standaard Online een voordelige keus.

 AV Standaard
 AV Extra

AV Extra

€ 18,95 p/mnd
of € 18,75 p/mnd bij de Online Verzorgd Polis

Met de AV Extra of AV Extra Online bent u extra uitgebreid verzekerd. Deze aanvullende verzekering biedt een uitgebreide aanvulling op de basisverzekering.

AV Optimaal

€ 36,95 p/mnd
of € 36,75 p/mnd bij de Online Verzorgd Polis

De AV Optimaal of AV Optimaal Online zijn zeer uitgebreide aanvullingen op de Basisverzekering. Voor optimale zekerheid kiest u voor een van deze aanvullende verzekeringen.

 AV Optimaal